Het is een tweejaarlijkse traditie dat de Sint op bezoek komt in Vichte voor het groot Sinterklaasfeest. Dit jaar is het dus weer zover. Na druk overleg met de secretaris-piet, hebben we de Sint kunnen strikken om onze kinderen persoonlijk te ontmoeten. Op zondag 3 december wordt de goedheilig man verwacht in de Stringe aan het Ommersheimplein te Vichte.

sint 1

 

sint 2

Het concept van het Sinterklaasfeest is dit jaar vernieuwd met een grotere inbreng van de verschillende verenigingen. Zo wordt het Sinterklaasfeest nog meer een dorpsfeest.

Download hier de flyer

We starten de namiddag rond 13 uur 30 met activiteiten door de verenigingen georganiseerd op eigen locaties. Onder andere de KSA lokalen, de school, de Stringe en nog meer. Je kan die allemaal vrij bezoeken. De verenigingen ontvangen de kinderen met ouders en vrienden op hun activiteit en zullen eigen accenten leggen.

Rond 16 uur sluiten de activiteiten met een grote stoet ! Sinterklaas en zijn zwarte pieten trekken samen met alle kinderen door Vichte om samen te komen in de Stringe.

Vanaf 16 uur kan je de Sint persoonlijk ontmoeten in de feestzaal. Daar organiseren we een klassiek Sinterklaaskoeken feest met chocomelk. De kinderen kunnen een tekening afgeven en er is ook een fotomoment. Ouders, grootouders, familie en vrienden kunnen genieten van een familienamiddag met een koffie of streekbiertje. Er is ook kinderanimatie voorzien.

Het feest zit erop om 18 uur. In de loop van de maand oktober en november houden we jullie verder op de hoogte via de scholen, affiches en speciale uitnodigingen.

Zet alvast deze datum in jullie agenda. Tot op 3 december voor het grote Sinterklaasfeest!

sinterklaasfeest affiche

Vanwege de Dorpsraad Vichte en alle meewerkende scholen en verenigingen

De KSA, ouderraden, scholen en gezinsbond nemen reeds deel. Anderen kunnen zich nog aansluiten. Nog andere verenigingen stellen medewerkers ter beschikking om het feest mee te helpen organiseren. In de loop van volgend maand zullen de verenigingen nog eens aangesproken

worden voor hun medewerking. Wie geen lid is van een vereniging is even welkom om dit tof kinderfeest mee te helpen organiseren!

00089

Zoeken

GDPR

Dorpsraad VZW

De Dorpsraad vindt zijn oorsprong net na de fusie met Anzegem in 1976. Onder leiding van de toenmalige gemeenteraadsleden en de verenigingen werd besloten een nieuwe overkoepelende organisatie op te richten waar alle Vichtse verenigingen een plaatsje konden vinden. Ondertussen is een VZW opgericht en is de Dorpsraad VZW levendiger dan ooit!

 

Contacteer

Vichte
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.