DRINGENDE OPROEP

Samen met dienst Sociaal Welzijn Anzegem zoeken we vrijwilligers

Beste inwoner van Vichte

Dit is dringend!!!

Met de Vichtse dorpsraad willen we het vrijwilligers-netwerk van de gemeente Anzegem verder uitbreiden. Onze Vichtse dokters geven aan dat er nogal wat (oudere) mensen in Vichte wonen die niet over digitale middelen beschikken. Er komt binnenkort een heel grote nood aan (vooral) jonge mensen die in de huidige omstandigheden een beetje willen meehelpen.

 

Wat is je taak?

-In je buurt een aanspreekpunt zijn voor mensen die écht niet verder kunnen

-Misschien af en toe een luisterend oor bieden en een boodschap doen voor zij die het nodig hebben, en zo nodig verder te waarschuwen wanneer dit niet lukt. Een digitaal doorgeefluik zijn voor geïsoleerde mensen naar de gemeente Anzegem of andere instanties!

-Je verzekert je van je eigen veiligheid en behoudt afstand! Je belt gewoon aan, blijft anderhalve meter van de persoon die opendoet en maakt de eerste keer kennis. Je kan vragen hoe het gaat… gedane boodschappen kan je ev. aan de deur zetten.

-Je bent telefonisch bereikbaar en je bent voldoende fit (en behoort niet tot de risicogroep)

- Als je minderjarig bent, heb je de goedkeuring van je ouder(s) nodig

-HET IS NIET DE BEDOELING DAT DE VICHTSE DORPSRAAD DE PROBLEMEN VAN DIE MENSEN OPLOST MAAR WIJ WILLEN MEEHELPEN AAN EEN BETERE COMMUNICATIE TUSSEN DE VICHTSE BURGER EN DE GEMEENTE ANZEGEM (Dienst Welzijn) of ANDERE INSTANTIES

Graag dringend volgende gegevens op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via FB (Vichte en omstreken).

 

Jouw naam:

Adres:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

Ik geef toestemming om mee te werken. Mogelijks komt mijn naam + gegevens op een lijst van vrijwilligers die zal verspreid worden. Mijn naam + gegevens worden ook doorgespeeld aan de dienst Sociaal Welzijn van de gemeente Anzegem die verder zal coördineren.

 

Vichte zal je eeuwig dankbaar zijn!

 

Meer info bij Karel Demeulemeester (056779961 of 0470980949) Voorzitter Vichtse Dorpsraad

 

00089

Zoeken

GDPR

Dorpsraad VZW

De Dorpsraad vindt zijn oorsprong net na de fusie met Anzegem in 1976. Onder leiding van de toenmalige gemeenteraadsleden en de verenigingen werd besloten een nieuwe overkoepelende organisatie op te richten waar alle Vichtse verenigingen een plaatsje konden vinden. Ondertussen is een VZW opgericht en is de Dorpsraad VZW levendiger dan ooit!

 

Contacteer

Vichte
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.