Ons dorp

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Subcategorieën

Bezienswaardigheden

De oude kerk en het oud kasteel zijn de grote uitgangsborden van ons dorp. Er is nog veel meer te ontdekken dat beslist de moeite loont om een bezoek te brengen.

kasteel2

Aantal artikelen:
17
Geschiedenis

Hier vind je de korte geschiedenis van vichte.

Gedetailleerde interessante geschiedenis artikelen over Vichte kan u vinden via http://spinspoele.be/category/artikels/, de site van Heemkundige Kring de Spinspoele.

Dit is exclusief voor de "echte" geschiedenisliefhebbers.

Aantal artikelen:
15
Streekgerechten

Lekkere streekgerechten met Vichtse oorsprong. Deze waren goed gekend bij grootmoeder en grootvader. Door de moleculaire trendy keukens zijn die in onbruik geraakt, maar die blijven even lekker! Beslist het proberen waard!

 biersoep

Oproep aan alle grootmoeders, soepmakers, heren koks, kinder kokkerelen: stuur uw Vichtse recept naar ons. Die komen online!

Aantal artikelen:
23
Streekgerechten VideoBlog

Zo maak je Vichtse gerechten klaar.

Smakelijk!

Aantal artikelen:
14
Varia - Ons dorp
Aantal artikelen:
3
Video blog

Online video over Vichte.

Aantal artikelen:
17
Bekende Vichtenaren
Aantal artikelen:
5

00089

Zoeken

GDPR

Dorpsraad VZW

De Dorpsraad vindt zijn oorsprong net na de fusie met Anzegem in 1976. Onder leiding van de toenmalige gemeenteraadsleden en de verenigingen werd besloten een nieuwe overkoepelende organisatie op te richten waar alle Vichtse verenigingen een plaatsje konden vinden. Ondertussen is een VZW opgericht en is de Dorpsraad VZW levendiger dan ooit!

 

Contacteer

Vichte
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.