Een paar maanden geleden ontmoette ik in de Watermolen de 86-jarige Roger Verschuere .
Hij vertelde me dat hij als 18-jarige tijdens de Tweede wereldoorlog verplicht was tewerkgesteld in Duitsland en dat hij een boek over zijn leven aan het schrijven was.Als er iets is dat me boeit, dan zijn het mensen met een bijzonder verhaal.

Onlangs heeft hij zijn boek gepubliceerd en ik heb het natuurlijk direct gekocht en in één ruk uitgelezen. Toen ik hem vroeg waarom hij dit boek had geschreven, zei hij me dat als hij zijn verhaal aan zijn kleinkinderen vertelt, ze het moeilijk kunnen geloven. Het is dan ook een een boeiend en aangrijpend verhaal voor jonge mensen die nooit een oorlog hebben meegemaakt. Mensen die interesse hebben in Roger zijn levensverhaal "Van Sellewie naar Berlijn ... en terug", kunnen dit bestellen via:
Roger Verschuere
Albrecht Rodenbachstraat 6
8570 Vichte
056/77 93 48
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs: 19,50 € / boek

 

wapenschild vichte

Zoeken

GDPR

Dorpsraad VZW

De Dorpsraad vindt zijn oorsprong net na de fusie met Anzegem in 1976. Onder leiding van de toenmalige gemeenteraadsleden en de verenigingen werd besloten een nieuwe overkoepelende organisatie op te richten waar alle Vichtse verenigingen een plaatsje konden vinden. Ondertussen is een VZW opgericht en is de Dorpsraad VZW levendiger dan ooit!

 

Contacteer

Vichte
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.