Nele Verhoest, Tom Vaneeckhout en Wannes Demerie uit Vichte en Ingooigem trekken er voor 6 maanden op uit naar Ghana. Daar zullen ze samenwerken met de Nederlandse organisatie “Vrijwillig Wereldwijd” die instaat voor ontwikkelingshulp in Kumasi en Tamale. Wannes en Tom worden tewerkgesteld in een opvangtehuis voor straatkinderen en zullen lesgeven aan kinderen met een fysieke handicap.

Nele zal als vroedvrouw tewerkgesteld worden in een lokaal ziekenhuis. Om dit project financieel te ondersteunen, organiseren zij een heuse inzamelactie. Met dit geld kan er dan materiaal aangekocht worden dat een ondersteuning zal bieden aan het opvangtehuis en aan het lokale ziekenhuis. Momenteel verkopen ze rode en witte Zuid-Afrikaanse wijn. Het aankopen van wijn kunt u doen via Nele, Wannes of Tom. Mocht u geen contactgegevens hebben van één van desbetreffende personen, kunt u altijd Tom Vaneeckhout bereiken op het nummer O472487752. In de eerste week van de kerstvakantie houden ze ook een week lang een geïmproviseerd cafeetje open in het KSA-lokaal te Vichte. Bij gevolg krijgt hun project dan de ludieke naam ‘Boozen For Ghana’. Iedereen is dan natuurlijk van harte welkom! Op 8 januari 2011 vertrekken ze dan onherroepelijk richting het warme Ghana.

ZUID-AFRIKAANSE WIJN(van het huis “Drostdy-Hof”)
witte wijn: “Steen” 2010 worden verkocht per fles aan € 5 / per karton aan € 30 (6 flessen)
rode wijn: “Cape Red” 2009/2010 worden verkocht per fles aan € 5,5 / per karton aan € 33 (6 flessen)

Dit alles kan u telefonisch bestellen via:
Wannes Demerie: 0498/14.12.60
Tom Vaneeckhout: 0472/48.77.52
Nele Verhoest: 0474/35.23.45
De afrekening gebeurt bij levering. Hun avonturen zijn te volgen op
http://nelewannestomghana.reismee.nl/

wapenschild vichte

Zoeken

GDPR

Dorpsraad VZW

De Dorpsraad vindt zijn oorsprong net na de fusie met Anzegem in 1976. Onder leiding van de toenmalige gemeenteraadsleden en de verenigingen werd besloten een nieuwe overkoepelende organisatie op te richten waar alle Vichtse verenigingen een plaatsje konden vinden. Ondertussen is een VZW opgericht en is de Dorpsraad VZW levendiger dan ooit!

 

Contacteer

Vichte
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.