Het nieuwe jaar werd in Vichte stevig ingezet. Bekijk het video verslag onderaan dit artikel.
Traditioneel organiseert de Dorpsraad op 1 januari van het nieuwe jaar een nieuwjaarsreceptie voor het hele dorp.

Alle Vichtenaren en hun gasten van die middag waren hartelijk uitgenodigd vanaf 11u30 uur. Eén maal per jaar wordt er dan een unieke gloeikriek gemaakt. En ja, je leest het goed: gloeikriek, geen gloeiwijn.

Het gebeuren vindt steeds plaats in een typisch Vichts kader. Dit jaar terug in de gerenoveerde stallingen van Kasteel Verhaeghe. Door de renovatiewerken aan de oude kasteelbrug, was de toegang aan de achterzijde van het kasteel Verhaeghe. Hierdoor was een kort sfeervolle winterwandeling noodzakelijk. Dit werd bijzonder gesmaakt door de bezoekers die zo de gelegenheid hadden om het kasteel eens via het kasteelpark te bezichtingen.

Door de grote opkomst, de vele nieuwjaarszoenen en groeten, voelen we ons geroepen om volgen jaar de traditie verder te zetten.

Geniet van de sfeerbeelden op onderstaand videoverslag:

http://www.youtube.com/watch?v=AoB-D6h3r9A

Dorpsraad Vichte

 

wapenschild vichte

Zoeken

GDPR

Dorpsraad VZW

De Dorpsraad vindt zijn oorsprong net na de fusie met Anzegem in 1976. Onder leiding van de toenmalige gemeenteraadsleden en de verenigingen werd besloten een nieuwe overkoepelende organisatie op te richten waar alle Vichtse verenigingen een plaatsje konden vinden. Ondertussen is een VZW opgericht en is de Dorpsraad VZW levendiger dan ooit!

 

Contacteer

Vichte
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.