WTC Wiel in Wiel organiseert dan nog een eigen mountainbike –en wegtocht op 24 en 25 september. En alsof dit nog niet genoeg is heeft de club nog een intern, prikkelend maar leuk competitief reglement voor de Kampioen 2011, de Keizer en de Bergkoning(zie www.wtcvichte.be) .

Een hele boterham maar het bestuur zorgt dat niemand moet honger lijden. Gevulde maagskes zorgen ook voor een goede zelf –en groepsdiscipline en de lijn in het verkeer zelf wordt strak gehouden. Dat kan niet anders met meer dan 100 ingeschreven leden!

Zondag 13 maart stonden er reeds 51 aan de start voor de eerste rit: de Verada-Follens Classic over 50km met start in Zwevegem, eindigend aan het lokaal ‘Den Hert’ en tussendoor een klimmetje. De materiaalwagen diende niet zoveel te stoppen voor pechvogels. De klimarenden vlogen de achterkant van de Kluisberg gierend omhoog terwijl vele vrouwtjes –en mannetjesmerels hun eerste lentegekreun onder controle probeerden te houden. Een leuk ritje en eindigend waar het nog zoveel keer dit jaar zal eindigen. Veel succes!

Bron: Het Nieuwsblad, Pol Coeman