Meer dan 160 kinderen en 300 volwassenen hebben op zondag 27 november Sinterklaas welkom geheten in de Stringe te Vichte. De Sint heeft het druk maar kon toch een plaatsje in zijn agenda reserveren om onze kinderen persoonlijk te ontmoeten.

 

De zwarte pieten hadden een echte circusshow georganiseerd voor Sinterklaas maar waren de dieren en artiesten vergeten. Gelukkig konden de Vichtse kinderen helpen. Tijdens een kindershow werden ze opgeleid tot circusartiesten en -dieren door circusanimatoren.

 

Als de Sint zijn intrede doet, barst het kinderfeest echt los. De Sint had goed nieuws: er zijn dit jaar geen stoute kinderen! Alle kinderen konden hebben de sint persoonlijk ontmoet. Iedereen bracht een tekening mee die ze konden krijgen op www.vichte.be De pieten waren wat gek, maar Sinterklaas heeft aan iedereen goedkeurend een snoepzak en een mandarijn gegeven.

Er volgde een speelnamiddag met veel animatie en lekkernijen. Ouders, grootouders, familie en vrienden konden genieten van een pannenkoek, een gratis koffie en een goed Vichts streekbiertje. De kinderen spelen en maken plezier onder begeleiding van vrijwilligers, leiders en leidsters van jeugdbewegingen, de zwarte pieten en professionele animatoren. Geniet van de sfeerbeelden op www.vichte.be Er is een fotomoment met de Sint en daarnaast is er kinderanimatie met 2 springkastelen, de WAW ballonvouwer, grime en vooral veel kinderplezier.

Het feest zat erop om 18 uur.

Het mag gezegd zijn. Veel gemeenten kijken vol bewondering hoe onze dorpsgemeenschap 23 verenigingen en meer dan 70 vrijwilligers kan mobiliseren om dit groots kinderfeest te organiseren. Ook alle aanwezige ouders, grootouders en bezoekers steunden dit kinderfeest door hun aanwezigheid.

Vanwege de Dorpsraad Vichte en alle meewerkende verenigingen en vrijwilligers.

 

 

wapenschild vichte

Zoeken

GDPR

Dorpsraad VZW

De Dorpsraad vindt zijn oorsprong net na de fusie met Anzegem in 1976. Onder leiding van de toenmalige gemeenteraadsleden en de verenigingen werd besloten een nieuwe overkoepelende organisatie op te richten waar alle Vichtse verenigingen een plaatsje konden vinden. Ondertussen is een VZW opgericht en is de Dorpsraad VZW levendiger dan ooit!

 

Contacteer

Vichte
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.