Met 'As it ever was' verschijnt maandag het vijfde album van Absynthe Minded, de groep rond frontman Bert Ostyn uit Vichte. De voorbije jaren ontpopte de band zich tot een topper in binnen- en buitenland. 'Dat moet, want België is gewoon te klein.' 

Frontman Bert Ostyn(30) en de zijnen leverden met het zelfgetitelde Absynthe Minded eind 2009 hun tot nu toe meest succesvolle album af. Onder meer met de hits Envoi en Moodswing baby steeg hun populariteit naar grote hoogtes, wat de band in 2010 nog vier MIA's opleverde. Twee jaar later heeft Absynthe Minded opnieuw een plaat uit, en is de groep ambitieuzer dan ooit. 'We zijn een nieuwe richting ingeslagen, en dat voelt goed aan', aldus de Vichtenaar.

Klik hier voor het volledige interview in het nieuwsblad.

wapenschild vichte

Zoeken

GDPR

Dorpsraad VZW

De Dorpsraad vindt zijn oorsprong net na de fusie met Anzegem in 1976. Onder leiding van de toenmalige gemeenteraadsleden en de verenigingen werd besloten een nieuwe overkoepelende organisatie op te richten waar alle Vichtse verenigingen een plaatsje konden vinden. Ondertussen is een VZW opgericht en is de Dorpsraad VZW levendiger dan ooit!

 

Contacteer

Vichte
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.