Rond 13.00u op donderdag 12 juli 2012 is een Poolse transporteur met z’n oplegger in de gracht gesukkeld.  De mastodont van een vrachtwagen komende uit de richting van de Belgiek misrekende zich in de zachte berm en verzeilde in de reeds gehavende gracht. De Knokstraat werd de hele middag afgezet door de Politie. Tot 18.00u zijn twee zware vrachtwagens van de takeldienst in de weer geweest om de vrachtwagen terug op de weg te krijgen.

De twee takels waren een noodzaak om de vrachtwagen te vrijwaren van omkantelen. De Poolse transporteur kwam er met blikschade en wat schrik van af.  Hij zal zich de trip nog lang herinneren, te meer hij strandde op nauwelijks enkele honderden meters van z’n einddoel.

 

 

 

wapenschild vichte

Zoeken

GDPR

Dorpsraad VZW

De Dorpsraad vindt zijn oorsprong net na de fusie met Anzegem in 1976. Onder leiding van de toenmalige gemeenteraadsleden en de verenigingen werd besloten een nieuwe overkoepelende organisatie op te richten waar alle Vichtse verenigingen een plaatsje konden vinden. Ondertussen is een VZW opgericht en is de Dorpsraad VZW levendiger dan ooit!

 

Contacteer

Vichte
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.