De nieuwjaarsreceptie van Anzegem (Vichte) gaat door op vrijdag 6 januari (van 19 tot 23 uur) in De Stringe te Vichte met optreden van De 'Vichtse' Zanger: Stijn!

Hef met ons het glas op het nieuwe jaar! De lokale handelaars zorgen opnieuw voor heel wat lekkers en voor de eerste keer kan je dus ook genieten van een optreden en dan nog wel van 'De Vlaamse Zanger' en geboren Vichtenaar, Stijn Michels. Hij brengt de meest aanstekelijke Nederlandstalige covers. Niet te missen dus!

Inschrijvingen: Ingang tot het feest en de receptie is gratis, maar de aanwezige Vichtenaren krijgen opnieuw een beperkt aantal bonnetjes. Wil je zeker zijn van je bonnetjes? Schrijf je dan in als voor 30 december 2016 in via www.anzegem.be/nieuwjaarsreceptie of tel 056/69.44.31

dvz-2

 

Meer info op:
http://www.anzegem.be/nieuwjaarsreceptie

Onze Vichtse zanger is bekend als 'De Vlaamse Zanger' en fleurt - zowel solo als met zijn band De Kemels - evenementen op met de meest aanstekelijke Nederlandstalige covers. Van schlager tot wals, van dance tot slow. Voor elk wat wils. Met de onsterfelijke hits van o.a Clouseau, Will Tura, Frans Bauer, Willy Sommers, Christoff, Bart Kaëll, Luc Steeno, Paul Severs, Eddy Wally en Rob De Nijs gaan we met z'n allen uit de bol.

De Vlaamse Zanger - Ik wil leven (zijn 2e single)

Meer info over onze 'Vichtse' zanger op:
http://www.devlaamsezanger.be/

dvz-1

wapenschild vichte

Zoeken

GDPR

Dorpsraad VZW

De Dorpsraad vindt zijn oorsprong net na de fusie met Anzegem in 1976. Onder leiding van de toenmalige gemeenteraadsleden en de verenigingen werd besloten een nieuwe overkoepelende organisatie op te richten waar alle Vichtse verenigingen een plaatsje konden vinden. Ondertussen is een VZW opgericht en is de Dorpsraad VZW levendiger dan ooit!

 

Contacteer

Vichte
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.