Wie had dit ooit gedacht, wat onder een aantal vrienden beslecht werd tussen pot en pint in de cafétaria van het Beukenhof, destijds bij Palmer en Marie-Jeanne , is uitgegroeid tot één van de belangrijkste clubs in Zuid-West-Vlaanderen en telt ondertussen 375 leden !

Vorig jaar, het jaar dat wij door de overkoepelende organisatie AKTIVIA beloond werden als meest verdienstelijke club van West Vlaanderen konden wij meer dan 8.000 wandelaars naar onze fusiegemeente halen gespreid over 2 zondag- en 5 weekdagtochten.

Op 13 september zetten wij de kroon op het werk en organiseren voor de 15de maal reeds onze Prutsketochten, waarbij de diverse afstanden allemaal in de deelgemeenten van de fusie zijn uitgebouwd.

Bij de inschrijving (€ 1.50 voor niet leden en € 1.10 voor leden) krijgt iedere deelnemer een passende jubileumstylo. In de start- en aankomstzaal (De Stringe)zijn streekbieren, wijnen, koffie en verse soep, pannenkoeken en boterhammen met kaas, gehakt of kop, verkrijgbaar aan zeer democratische prijzen.

Vichtenaren, wij rekenen op u , trek uw wandelschoenen aan en kom de lekkere geuren opsnuiven van de wandelkoorts, een gezonde, aangename en goedkope sport. Er mag vrij gestart worden tussen 6.30 h ’s morgens tot 15h, je kiest zelf de afstand die je wil afleggen, op iedere afstand zijn nog ruime en verzorgde halteplaatsen voorzien.

Verdere inlichtingen gewenst ?
Consulteer :
www.textieltrekkers.be of www.aktivia.be
Contacteer : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
';document.getElementById('cloak9533418958305dafa884cda526c8a73f').innerHTML += ''+addy_text9533418958305dafa884cda526c8a73f+'<\/a>'; (056.777036) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (0476-661087)

Tot Wandel !

wapenschild vichte

Zoeken

GDPR

Dorpsraad VZW

De Dorpsraad vindt zijn oorsprong net na de fusie met Anzegem in 1976. Onder leiding van de toenmalige gemeenteraadsleden en de verenigingen werd besloten een nieuwe overkoepelende organisatie op te richten waar alle Vichtse verenigingen een plaatsje konden vinden. Ondertussen is een VZW opgericht en is de Dorpsraad VZW levendiger dan ooit!

 

Contacteer

Vichte
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.